WE ZIJN MOMENTEEL UITSLUITEND VIA TELEFONISCHE AFSPRAAK GEOPEND. BEL VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK 06 - 55 16 01 09


 

HET KROEGGEREI IS OP DE VASTE OPENINGSTIJDEN GEOPEND, ONZE MAGAZIJN DEUREN STAAN WAGENWIJD OPEN VOOR VOLDOENDE VENTILATIE EN ER ZIJN RUIME GANGPADEN, VERDER HOUDEN WIJ ONS STRIKT AAN DE HYGIËNE REGELS EN HOUDEN 1.5 METER AFSTAND.  U BENT GEWOON WELKOM, MITS MAX. 2 PERSONEN EN GRAAG ZONDER KINDEREN.


 DONDERDAG EN VRIJDAG TUSSEN 11.00 en 16.00 UUR EN IEDERE ZATERDAG TUSSEN10.00 EN 13.00 UUR GROTE MAGAZIJNVERKOOP VOOR ONDERNEMER EN PARTICULIER.

OP DEZE DAGEN EN TIJDEN ZIJN WIJ VRIJBLIJVEND EN ZONDER AFSPRAAK GEOPEND.


In ons modern, ruim opgezette magazijn aan de Stevinstraat 4 te Leek vindt u een ruim aanbod van diverse soorten en partijen gebruikte Thonet model en andere soorten caféstoelen, heel veel gebruikte en nieuwe barkrukken, diverse partijen nieuwe en nette gebruikte terrasstoelen, decoratie, verlichting, cafétafels, statafels en stamtafels enz... Met andere woorden heel veel nieuwe en gebruikte horecameubelen direct uit voorraad en in ieder gewenst aantal leverbaar.

Onze voorraad wisselt dagelijks en nieuwe barkrukken zijn over het algemeen in ruime aantallen uit voorraad leverbaar. In de fotogalerij ziet u een voorbeeld assortiment dat wij voeren.

Het Kroeggerei levert aan iedereen dus of u nu als particulier caféstoelen zoekt, een thuiscafé wilt inrichten of als horeca ondernemer uw café of restaurant opnieuw wilt inrichten of aanvullen kom dan kijken in Leek aan de Stevinstraat 4. Ook dorpshuizen, bedrijfskantines en sportkantines zijn bij het Kroeggerei op het juiste adres.

Wij zijn iedere donderdag- en vrijdagmiddag tussen 11.00 en 16.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend. U bent dan vrijblijvend en zonder afspraak welkom in onze ruime verkoophal aan de Stevinstraat 4 te Leek, slechts 200 meter verwijderd van afslag 34 aan de A7.

IMG 20181110 105055
Voor de zakelijke klant zijn wij dagelijks tot 20.00 uur op afspraak geopend.

Ook zijn wij dagelijks op zoek naar partijen nette gebruikte barkrukken, statafels, caféstoelen, terrasstoelen enz... Heeft u deze gebruikte horecameubelen staan en u wilt het tegen een nette eerlijke prijs verkopen of inruilen op nieuwe meubelen bel dan 06-55160109 of mail een foto met aantal en richtprijs aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij werken tegen contante betaling en met eigen vervoer en hebben de gehele Benelux en het noorden van Duitsland als werkgebied.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.